Αντώνης Κουνάβης: Κύριε Πελετίδη, ασχοληθείτε με την Πάτρα

18.01.2022 / 16:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κουναβης αντωνης

Με αφορμή τη μηχανοκίνητη πορεία, από την Πάτρα στην Αθήνα, που προτίθεται να  πραγματοποιήσει ο Δήμος Πατρέων, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας και Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Κουνάβης  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Για μια ακόμη φορά, η προσκείμενη στο ΚΚΕ Δημοτική Αρχή επιλέγει τον δρόμο της επαναστατικής γυμναστικής, υπηρετώντας πιστά την ατζέντα του Περισσού, εις βάρος της τοπικής κοινωνίας που (υποτίθεται ότι) υπηρετεί.

Την ίδια ώρα που άλλες πόλεις κάνουν βήματα στο μέλλον, η Πάτρα διανύει μια περίοδο παρατεταμένης παρακμής εξαιτίας των ιδεοληψιών του δημάρχου της Κώστα Πελετίδη και της παρέας του.

Την ίδια ώρα που άλλες πόλεις επιδιώκουν την προσέλκυση επενδύσεων και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους, η «κόκκινη» Δημοτική Αρχή επιμένει σε πορείες και συλλαλητήρια.    

Την ίδια ώρα που άλλες πόλεις γίνονται σταδιακά «κούκλες», η πάλαι ποτέ «αρχόντισσα» Πάτρα παρουσιάζει σε εμβληματικά σημεία της μια εικόνα εγκατάλειψης και μιζέριας.

Ας γίνει κατανοητό ότι διανύοντας τον 21ο αιώνα, εν έτει 2022, οι έωλες κινήσεις επαναστατικής γυμναστικής δεν οδηγούν πουθενά.

Η τοπική ανάπτυξη θα έρθει μόνο με επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, καθώς και με την υλοποίηση  σημαντικών έργων υποδομής, όπως αυτό της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, το οποίο ο κ. Πελετίδης υπονομεύει στο όνομα μιας μαξιμαλιστικής και ανέφικτης διεκδίκησης.

Όμως, επιτέλους κύριε Πελετίδη, αφήστε στην άκρη την κομματική ατζέντα και καταπιαστείτε με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Πάτρα!». 

Διαβάστε επίσης:

      

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα