Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ Αχαΐας στα Καλάβρυτα στην εκδήλωση για τους μαθητές της Δάφνης

12.05.2022 / 23:30
IMG_8707

Την Τετάρτη 11 Μάη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μελά, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, ο οποίος εκπροσώπησε τον Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, μαζί με τους Γρηγόρη Συμεωνίδη, Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Σταμάτη Ανδριόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Καλαβρύτων με τη Λαϊκή Συσπείρωση βρέθηκε στα Καλάβρυτα.

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος παρακολούθησε την τιμητική εκδήλωση για τους μαθητές της Α’ τάξης Γυμνασίου Δάφνης Καλαβρύτων του σχολικού έτους 2016-2017 και της εκπαιδευτικού κ. Αλεξάνδρας I. Θεοδώρου για τη δημιουργία και την έκδοση του αφηγήματος για ένα πρόσφυγα μαθητή με τίτλο “Η Ιστορία του Μικρού Σαμουήλ” στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, όπου και συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στην εκδήλωση ο Παναγιώτης Μελάς αφού έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές και στην εκπαιδευτικό κ. Θεοδώρου αναφέρθηκε στα ζητήματα του πολέμου και της προσφυγιάς, τις αιτίες που φέρνουν μόνο δεινά για τους λαούς, την στάση που πρέπει να κρατάνε οι λαοί απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, αλλά και στην ιστορία των Καλαβρύτων που ξέρουν τι θα πει πόλεμος.

 Ακολούθησε και συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα