Αντιπροσωπεία από την Αιθιοπία στον Βιολογικό Καθαρισμό Αιγίου

28.01.2022 / 15:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΑΙΘΙΟΠΙΑ1

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αιγίου αναφέρονται τα εξής:

“Ως υποδειγματική κρίνεται η εικόνα και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Αιγίου και γι’ αυτό κρίθηκε ως ιδανικός για να τον επισκεφθεί αντιπροσωπεία φορέων από τις πόλεις Arba Minch και Sodo της Αιθιοπίας, σε εκπαιδευτική επίσκεψη στελεχών τους. Μάλιστα ο Βιολογικός Καθαρισμός Αιγίου αποτελεί έναν από τους δύο μόλις προορισμούς της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα μαζί με το ΚΕΛ Ψυττάλειας.

Η κοινοπραξία που έχει αναλάβει τα έργα διοργάνωσε την επίσκεψη 12 αντιπροσώπων των εμπλεκόμενων φορέων καθώς η συνύπαρξη των δύο παράλληλων γραμμών επεξεργασίας με τις τεχνολογίες του παρατεταμένου αερισμού και του βιοαντιδραστήρα μεμβρανών (MBR), κρίθηκε ότι είναι ιδανική για τους σκοπούς της εν λόγω εκπαίδευσης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και συμμετείχαν στελέχη του Υπουργείου, της Περιφέρειας και των αντίστοιχων τοπικών φορέων ύδρευσης – αποχέτευσης των δύο πόλεων. Από την πλευρά του Δήμου Αιγιάλειας την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κ. Γιώργος Ντίνος και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Νικολόπουλος.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα