Παρασκευή, 19.08.2022, 8:08 πμ

Αντιπολίτευση ΚΟΔΗΠ: «Τα κροκοδείλια δάκρυα του κ. Τουλγαρίδη δεν παραπλανούν τους πολίτες»

12.12.2020 / 14:24
κο 78

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι εκπρόσωποι των πέντε παρατάξεων της  αντιπολίτευσης στο Δ.Σ.  του Κοινωνικού Οργανισμού αναφέρουν τα εξής:

Κατόπιν της από 11/12/2020 ψευδούς και υποκριτικής ανακοίνωσης του κ. Τουλγαρίδη, που μεταξύ άλλων εμπεριέχει τον αναληθή ισχυρισμό ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων, που βιώνουν ο λαός μας και οι συμπολίτες μας», αναφέρουμε τα κάτωθι: O κ. Τουλγαρίδης και η παράταξή του αρνήθηκαν να διεκδικήσουν το μέγιστο της επιχορήγησης, από τον Δήμο Πατρέων, που εκ του νόμου δικαιούται ο Κοινωνικός Οργανισμός για την εύρυθμη λειτουργία του.

Επίσης, στη συζήτηση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, που έλαβε χώρα στις 10/11/2020, ζητήθηκε από τον κ. Τουλγαρίδη η έγκριση εξόδων που η αντιπολίτευση έκρινε μη αναγκαία.

Στις διευκρινίσεις που ζήτησε επιμόνως η αντιπολίτευση, ο κ. Τουλγαρίδης ουδέποτε απάντησε. Όχι κύριε Τουλγαρίδη. Δεν σας δίνουμε λευκή επιταγή για να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα των συμπολιτών μας, χωρίς κανέναν έλεγχο. Δεν θα δώσουμε έγκριση για την εξασφάλιση της αμοιβής σας ως πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, όταν χειμάζεται  ολόκληρη η κοινωνία. Ε

ίχατε την ηθική υποχρέωση, εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, να μη συμπεριλάβετε, στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού, την διεκδίκηση της πλήρους αποζημίωσής σας ως έξοδα παράστασης, με το ποσό των 1200 ευρώ μηνιαίως, όταν έχετε τη δυνατότητα να παραιτηθείτε αυτής, προς όφελος των Πατρινών.

Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν παραπλανούν τους πολίτες. Σας τα επιστρέφουμε.

Αθανασόπουλος Αθανάσιος – “Πρωτεύουσα ξανά”

Σβόλης Κωνσταντίνος – “Πάτρα Ενωμένη”

Μαρκέτος Γρηγόριος – “Ώρα Πατρών”

Ηλιόπουλος Παναγιώτης – “Πάτρα: Η δική μας πόλη!”

Γεωργοπούλου Χριστίνα – “Δημοτική Κίνηση Κοινοτικόν”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα