«Αντίο» στην ΑΕΚ από Παπαθεοδώρου: «Πετύχαμε πολλά αλλά όχι τα πάντα»

12.04.2021 / 23:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÖÁÉÍÁË ÅÉÔ ÔÏÕ ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2019-2020Ñhoto: FIBA*** ×ÑÇÓÇ ÌÏÍÏ ÃÉÁ ÄÇÌÏÓÉÅÕÓÇ ***

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ, όπου και αποχαιρέτησε τους παίκτες και το σταφ της ομάδας.

Ο Παπαθεοδώρου είπε στη συνέχεια “αντίο” και γενικότερα στην Ένωση, κάνοντας λόγο για δυνατά συναισθήματα, ενώ ευχαρίστησε και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Κι ήταν υπέροχο, γεμάτο, όπως συμβαίνει στον αθλητισμό, από έντονα συναισθήματα. Προσμονής, υπομονής, επιμονής για τον στόχο. Να είμαστε κάθε φορά έτοιμοι ώστε να τιμήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρώματα της ΑΕΚ. Πετύχαμε πολλά αλλά όχι τα πάντα. Πήραμε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες.

Στο κάδρο των αναμνήσεων όμως φεύγοντας από μια ομάδα με την ιστορία της «βασίλισσας» δεν υπάρχει χώρος για κανένα συναίσθημα πικρίας. Υπάρχουν μόνο στιγμές υπερηφάνειας διότι διετέλεσα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, μαζί με τους σπουδαίους αθλητές, τους εκπληκτικούς συνεργάτες και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. 

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο για τον τρόπο που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στην Ένωση. Μπορεί και τις δύο χρονιές να μην φτάσαμε μέχρι το τέλος της διαδρομής αλλά το ταξίδι ήταν φανταστικό και τα καλύτερα πάντα είναι μπροστά μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα