Αντίνοος Αλμπάνης: «Πριν αρρωστήσω είχα μια πολύ πρόστυχη αντιμετώπιση στο θέμα της θρησκείας»

21.03.2023 / 9:57
16ffb091-1665669029682-622741462-albanis_fovosmaestro

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια του με τον καρκίνο, που τον έκανε να στραφεί στην θρησκεία.Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, είπε για τον τρόπο που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, τη θρησκεία: «Μέχρι να αρρωστήσω, είχα μια πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά, στράφηκα πολύ στην εκκλησία».

«Η προσωπική μου γνώμη μέσα από τη δική μου προσωπική εμπειρία είναι ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός ή αν κάνεις γιόγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει και που όλα είναι υλικά, διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας», δήλωσε στη συνέχεια.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα