ΠΑΤΡΑ: «Ξακρίζουν» τον Μαζαράκη στελέχη και τοπικές της Ν.Δ. στην Αχαΐα! Πρώτη έριξαν το «λίθο» η οργάνωση του κέντρου και της Αιγιάλειας | dete

ΠΑΤΡΑ: «Ξακρίζουν» τον Μαζαράκη στελέχη και τοπικές της Ν.Δ. στην Αχαΐα! Πρώτη έριξαν το «λίθο» η οργάνωση του κέντρου και της Αιγιάλειας

Αντιμέτωπος με όσα έσπειρε προεκλογικά, στην κούρσα για την εκλογή του στη θέση του πρόεδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται πλέον – πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις – ο Ανδρέας Μαζαράκης.
Τα μέτωπα ου άνοιξε προεκλογικά, μπορεί να του έδωσαν την εκλογή, αλλά μέσα σε πολύ μικρό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή κομματική πραγματικότητα.
Πραγματικότητα η οποία σε πρώτο χρόνο ορίζεται από το «μπαϊράκι» που έχουν ήδη σηκώσει τρεις τοπικές οργανώσεις αλλά και παραδοσιακά στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης στην περιοχή.
Πρώτη το χορό της αυτονόμησης σέρνει η Τοπική του κέντρου, τα μέλη της οποίας αδιαφορώντας για το τι πράττει ή τι θα πράξει στο οργανωτικό κομμάτι ο κ. Μαζαράκης, προχώρησαν μόνα τους στην ανεύρεση κτιρίου – στην οδό Φιλοποίμενος – στο οποίος τις επόμενες ημέρες θα στεγάσουν τα γραφεία που θα ανοίξουν μια τα οποία μάλιστα είναι αποφασισμένα να εγκαινιάσουν με χορούς , τραγούδια και ομιλητή από τα κεντρικά, εν αγνοία του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας.
Από κοντά και η τοπική των νοτίων περιοχών της Πάτρας , τα μέλη της οποίας κινούνται το ίδιο μήκος κύματος και ακολουθούν την ίδια πρακτική, ως προς την αυτόνομη λειτουργία τους με αυτή των μελών της οργάνωσης στο κέντρο. Και για την οργάνωση του νότιου τομέα της Πάτρας ο χρόνος μετρά αντίστροφα προκειμένου να ανοίξει δικά της γραφεία χωρίς να περιμένει την έγκριση του προέδρου της ΝΟΔΕ αλλά κα χωρίς να τον έχει ενημερώσει.

Στην Αιγιάλεια
Τα μαντάτα ου φτάνουν στη νεοεκλεγμένη ΝΟΔΕ στην Αχαΐα από την περιοχή του Αιγίου δεν είναι και τα καλύτερα, καθώς το μέτωπο ου άνοιξε με τους Αιγιώτες πριν τις εσωκομματικές εκλογές ο Α. Μαζαράκης –ακόμα και απειλές είχε εξαπολύσει εναντίον κάποιων στελεχών - έχει μετατραπεί σε ανοιχτή πληγή με αποτέλεσμα να έχουν κοπεί οι δίαυλοι επικοινωνίας!

Η ώρα της αξιολόγησης
Όλα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα, για το οποίο όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα , πράγματα και καταστάσεις , πολύ σύντομα ο κ. Μαζαράκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις σε κεντρικό επίπεδο.
Άλλωστε η Αθήνα έχει κάνεις σαφές πως κανένας από τους προέδρους δεν θα είναι στο απυρόβλητο και δεν θα δρα ανεξέλεγκτα, καθώς σε οργανωτικό επίπεδο οι επιτελεί του Κ. Μητσοτάκη έχουν ήδη αποφασίσει την θέσπιση της εξάμηνης αξιολόγησης τους από την οποία θα κρίνεται η ικανότητά τους και πολύ περισσότερη η δυνατότητα να έχουν το μανατζάρισμα της οργάνωσης.