Αντιεμβολιαστές ξανά στους δρόμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης

28.07.2021 / 20:07
ka 54

Κι ενώ καταγράφεται εδώ και μέρες νέα έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στην χώρα μας, αντιεμβολιαστές έχουν συγκεντρωθεί ξανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κρατώντας ελληνικές σημαίες, πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, το Σύνταγμα και χωρίς κανένα μέσο προστασίας, οι συγκεντρωμένοι στέλνουν τα συνήθη μηνύματα…

Την ίδια ώρα, οι αντιεμβολιαστές στην Θεσσαλονίκη διαμαρτύρονται και για το πιστοποιητικό εμβολιασμού. “Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19” γράφει ένα κεντρικό πανό στην Θεσσαλονίκη που υπογράφει ο “Ιερός Λοχος 2012” ενώ τα συνθήματα που ακούγονται είναι κατά του κορονοϊού, των εμβολιασμών και των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της Μακεδονίας και της πατρίδας!

Οι διαδηλωτές αντιδρούν, όπως λένε, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών και φωνάζουν επίσης “κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας”.

Έγιναν ήδη ομιλίες στην πλατεία του Λευκού Πύργου ενώ πλέον γίνεται πορεία προς το Δημαρχιακό Μέγαρο, την ΕΡΤ3 και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι θα καταλήξουν στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σημειώνεται ότι οι διαδηλωτές είναι σαφώς κατά πολύ λιγότεροι από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις. Διακριτική αλλά ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με το grtimes.gr, στην πορεία κεντρικά συνθήματα είναι τα εξής: “Πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ”, “Δε σηκώνουμε πολλά πολλά Χαρδαλιά”, “Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη”, “Πατρίδα, θρησκεία, ελευθερία”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα