Αντίδραση του δημάρχου Δ. Αχαΐας Σ. Μυλωνά για το κλείσιμο τραπεζικού καταστήματος

24.01.2022 / 13:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Milonas

Την αντίδραση της εξέφρασε η δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαϊας η απόφαση της διοίκησης της Eurobank  για το κλείσιμο του τραπεζικού κατάστηματος στην Κάτω Αχαΐα.

Για αυτό το λόγο έκανε δήλωση και ο δήμαρχος Δ. Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς ο οποίος ζήτησε το κατάστημα να μην κλείσει.

Η ανακοίνωση: «Δυσάρεστη έκπληξη» χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς το κλείσιμο του καταστήματος της Eurobank στην Κάτω Αχαΐα.

«Προηγήθηκε το κλείσιμο του καταστήματος της Alpha και τώρα κλείνει και η Eurobank» αναφέρει σε δήλωσή του ο Σπύρος Μυλωνάς και συνεχίζει: «Οι Τράπεζες συρρικνώνουν το δίκτυό τους και η Κάτω Αχαΐα ζει τις συνέπειες αυτής της συρρίκνωσης. Οι συνδημότες δυσκολεύονται στις συναλλαγές τους ενώ

σύμφωνα με σχετικούς υπολογισμούς περίπου ο ένας στους τρεις συναλλασσόμενους αδυνατεί να χρησιμοποιήσει τα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης. Πως θα εξυπηρετηθεί όλος αυτός ο κόσμος; Η ερώτηση αφήνει αδιάφορες τις διοικήσεις των Τραπεζών. Οφείλω όμως να σημειώσω ότι οι Τράπεζες τα τελευταία χρόνια έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές με χρήματα των φορολογουμένων, προς τους οποίους όμως επιδεικνύουν αδιαφορία δυσκολεύοντας τη ζωή και τις συναλλαγές τους. Πρόκειται για δυσάρεστη εξέλιξη που βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετο το Δήμο Δυτικής Αχαϊας και φέρνει σε αντιπαράθεση την τοπική κοινωνία με την διοίκηση της Τράπεζας» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα