Αντελίνα Βαρθακούρη : «Είχα θυμό όταν έφυγα από τον Alpha, δεν ήμουν εγώ»

14.03.2021 / 20:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ante-682x384

Για την προηγούμενη τηλεοπτική της εμπειρία, η οποία έληξε άδοξα, μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Όταν έφυγα από τον Alpha, τα έβλεπα λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Όταν φεύγεις έχεις κι ένα θυμό και συσσωρευμένα πράγματα. Κάναμε μια συνάντηση, υπήρχαν πολλά θέματα κι ήταν κι ο κοροναϊός, που δεν μπορούσες να πας σε σπίτια ανθρώπων για γυρίσματα. Ό,τι κάνω το υποστηρίζω αλλά δεν ήμουν εγώ» είπε μιλώντας στην εκπομπή After Dark.

«Όταν με παίρνεις και θες να με κάνεις κάτι άλλο από αυτό που είμαι, υπάρχει πρόβλημα. Όταν το νιώσω αυτό και δεν λύνεται, να συνεχίσουμε να κάνουμε τι. Ξεκίνησα σε κουτσή σεζόν με τον κοροναϊό και προσπαθούσα. Το έπαιρνα όλο επάνω μου γιατί στην τελική όλοι θα πούνε για τον παρουσιαστή» συμπλήρωσε.

«Πολλοί είπαν Αντελίνα γιατί το έκανες; Δεν έβλεπες; Δεν μπορούσες να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και να πεις όχι; Όχι δεν μπορείς γιατί εγώ δεν πήγα εκεί ως ντίβα. Άλλαξαν αυτές οι εποχές. Οφείλεις να πας σε ένα κανάλι και να το σεβαστείς, να ακούσεις. Λεκτικά το Αντελίνα Χτύπα το Κουδούνι, ακουγόταν ενδιαφέρον γιατί είμαι επικοινωνιακή. Όταν αυτό έγινε πράξη, δεν μου άρεσε. Μάθημα γιατί αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα εκτιμούσα αυτό που ζω σήμερα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα