Ανοικτή σήμερα η αγορά της Πάτρας λόγω εκπτώσεων – Με ποιο sms θα κάνετε τα ψώνια σας

09.05.2021 / 8:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÅÍÄÉÁÌÅÓÅÓ ÅÊÐÔÙÓÅÉÓ

Εαρινές εκπτώσεις σήμερα με ανοικτά καταστήματα στην Πάτρα, από τις 11 το πρωϊ μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Το άνοιγμα είναι προαιρετικό για τους εμπόρους, οι οποίοι, ωστόσο, με εκπτώσεις των προϊόντων τους που ξεπερνούν και το 50% θα θελήσουν να προσελκύσουν τους καταναλωτές και να “ζεστάνουν” τα άδεια ταμεία τους.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διάρκεια των αγορών τους. Εκτός από την αναγραφή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά. Οι καταστηματάρχες σε περίπτωση ελέγχου θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ανοιχτά θα είναι ακόμη σήμερα τα σούπερ μάρκετ, τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κ.λπ.).
Για σούπερ μάρκετ στέλνουμε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 2. Για τα εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να σταλεί SMS στο 13032 με το ονοματεπώνυμο, ενώ ο συνολικός χρόνος για τα ψώνια θα είναι τρεις ώρες. Για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής στέλνουμε SMS στο 13033 με τον κωδικό 6.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα