Ανοικτά τα φυσικά καταστήματα της DUR στην Αχαΐα – Νέες ανοιξιάτικες αφίξεις περιμένουν τους επισκέπτες

13.04.2021 / 16:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
DUR_Store

Από τις 12 Απριλίου 2021 επαναλειτουργούν τα φυσικά καταστήματα της DUR στην Αχαΐα με τις επιλογές της παράδοσης click away ή click inside με τους προβλεπόμενους περιορισμούς.
Το καταναλωτικό κοινό πλέον έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τα καταστήματα της DUR σε όλη την Ελλάδα, καθώς υπήρξε η πρόσφατη άρση του περιορισμού των μέτρων που περιλαμβάνει και την Αχαΐα. Η επαναλειτουργία των φυσικών καταστημάτων της εταιρίας αναμένεται να φέρει διάθεση ανανέωσης στους άνδρες φίλους του brand. Τα καταστήματα της Αχαΐας στην Πάτρα (Μαιζώνος 97 & Αγ. Νικολάου, Βότση 30, Μαραγκοπούλου 80) και στο Αίγιο (Μητροπόλεως 5 & Λόντου 2) είναι πλέον στη διάθεση των φίλων του ανδρικού brand για επίσκεψη τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Η DUR με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των καταναλωτών, προσφέρει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, που οφείλεται τόσο στην άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού, αλλά και στα μοναδικά, ποιοτικά ενδύματα. To ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έχει προσαρμοστεί με κλείσιμο στις 20.00 ακολουθώντας τους κανονισμούς συμμόρφωσης που προβλέπει η Πολιτεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα