Παρασκευή, 15.01.2021, 7:25 μμ

Άνοιγμα σχολείων: Τι λέει ο Νίκος Χαρδαλιάς στο DIRECT

11.01.2021 / 10:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Untitled

Πρώτο κουδούνι του 2021 σήμερα για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, τα οποία ανοίγουν έπειτα από δύο μήνες, όπου είχε επιβληθεί «λουκέτο», λόγω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

Όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, με ασφάλεια και τα απαραίτητα μέτρα, με την κυβέρνηση να δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν και να διαβεβαιώνει πως οι σχολικές μονάδες δεν αποτελούν εστίες διασποράς.

Μιλώντας στον Τάκη Χατζή, και εκπομπή DIRECT που θα προβληθεί την Τρίτη τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ALPHA ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει σε κάθε τόνο πως τα σχολεία θα ανοίξουν με ασφάλεια.

«Το υπουργείο Παιδείας κάνει μια εξαιρετική δουλειά και νομίζω ότι τα σχολεία ανοίγουν με ασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να παρακολουθούμε τι συμβαίνει, έχουμε σχηματίσει task force που συμμετέχουν τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας και ο ΕΟΔΥ και εμείς. Όσο ήταν ανοιχτά τα σχολεία δεν υπήρξε ούτε μία συρροή κρουσμάτων. Και όπου υπήρξε ζήτημα, αυτόματα τα σχολεία έκλεισαν και στεγανοποιήσαμε την οποιαδήποτε διασπορά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Νίκου Χαρδαλιά στο DIRECT

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα