Αννα Μαστοράκου: «Να ελεχθούν όλα τα πιστοποιητικά που εκδόθηκαν τις τελευταίες 40 ημέρες»

12.09.2021 / 12:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mastorakou anna

«Έχουν θορυβηθεί κάποιοι και έχει περιοριστεί το φαινόμενο» δήλωσε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου σε σχέση με τα πλαστά πιστοποιητικά των υγειονομικών και των πολιτών στον τηλεοπτικό σταθμό Οπεν. «Έχουν ενεργοποιηθεί οι εισαγγελικές αρχές καλούνται και άτομα από τα Δ.Σ. των Ιατρικών Συλλόγων ανά τη Ελλάδα να καταθέσουν. Αυτό που καταθέτουμε είναι ότι όλα τα πιστοποιητικά που εκδόθηκαν το τελευταίο διάστημα των 40 ημερών πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο των ερευνών. Ολα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που έχουν βγει από τους υγειονομικούς κατά αρχήν αλλά και από τους πολίτες που επίσης ζητούσαν πλαστά πιστοποιητικά.
Σε ό,τι αφορά του υγειονομικούς υπάρχουν εκτιμήσεις για ίσως 200 πλαστά πιστοποιητικά. Οι υγειονομικοί έχουν θορυβηθεί, υπήρξε μετά το θόρυβο μια κινητικότητα για εμβολιασμό σε επίπεδο γιατρών και νοσηλευτών και εκτιμώ ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε λιγότερα κενά στα νοσοκομεία μας.
Να πω επίσης ότι ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει ζητήσει και την τρίτη δόση για τους υγειονομικούς καθώς υπάρχει μεγάλη αγωνία για όσους έχουν εμβολιαστεί από ο Γενάρη και έχουν παρέλθει τόσοι μήνες».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα