Άννα Μαστοράκου: Έρχεται δύσκολος χειμώνας για την Αχαΐα αν συμπέσουν γρίπη και κορωνοϊος – Άμεσα να προχωρήσει ο εμβολιασμός

18.10.2021 / 9:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mastorakouanna1-1000x600

“Καμπανάκι” από την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας για άμεσο εμβολιασμό των πολιτών και για την γρίπη καθώς όλες οι προβλέψεις των ειδικών προκαλούν ανησυχία καθώς βλέπουν διπλό χτύπημα από κορονοίο και γρίπη. Αυτό θα οδηγήσει σε συνοσηρότητα γρίπης και κορωνοιού σε πολίτες ειδικά ευπαθών ομάδων κάτι που μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνο.

Η κ. Μαστοράκου μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο , κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» το πρωί της Δευτέρα, για ακόμη μια φορά έκανε έκκληση στους πολίτες άμεσα να κανονίσουν τον εμβολιασμό τους για την γρίπη αλλά και για τον κορωνοϊο αν δεν έχουν ήδη εμβολιαστοί.

Να θυμίσουμε πως ο χειμώνας θα φέρει και συγκέντρωση πολιτών σε κλειστούς χώρους κάτι που θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα αν οι πολίτες δεν είναι εμβολιασμένοι.

Παράλληλα η Αχαΐα σύμφωνα με την κ. Μαστοράκου η Αχαΐα είναι η δεύτερη χειρότερη περιοχή στην Πελοπόννησο λόγω χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης με την εμβολιαστική συνείδηση των πολιτών να έχει καθηλωθεί .

Την ίδια στιγμή οι πρόσφατοι θάνατοι νέων ανθρώπων προκαλούν νέο πονοκέφαλο στους ειδικούς οι οποίοι συνιστούν να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί και στις πιο νέες ηλικίες καθώς κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στον φονικό ιό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα