Άννα Μαστοράκου: Εντατικοί έλεγχοι και αστυνόμευση στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για μην μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα

26.10.2021 / 9:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mastorakou-e1625207475870

Με αυξημένη αστυνόμευση και εντατικούς ελέγχους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα αν δεν τηρηθούν τα πρωτόκολλα, ξεκαθάρισε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κα. Άννα Μαστοράκου μιλώντας στον Max Fm και στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργόπουλου «Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο φόντο».

Η κ. Μαστοράκου πρόσθεσε πως ήδη το σύστημα υγείας τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά έχει αρχίζει να πιέζεται ενώ βρισκόμαστε στην αρχή του χειμώνα  και θα πρέπει οι πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς δεν είναι ευχάριστη εμπειρία να νοσηλευτεί κάποιος στις κλινικές covid των νοσοκομείων .

Επίσης τόνισε πως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στην νόσο και να προσέχουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους ανθρώπους γύρω μας. Είτε βρισκόμαστε στην εργασία μας ή στα σχολεία να ανοίγουμε τα παράθυρα ώστε να αερίζονται οι κλειστοί χώροι.

Παράλληλα η κα. Μαστοράκου ερωτηθείσα για το Καρναβάλι και πως θα ήταν δυνατό να γίνουν παρελάσεις με την Πρόεδρο του Ι.Σ.Π. να δηλώνει πως αποτελεί μια πολύ δύσκολη εξίσωση για τους λοιμωξιολογους να βρεθεί το μοντέλο για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια το Καρναβάλι ενώ ο διαχωρισμός όπως για παράδειγμα παρέλαση μόνο για εμβολιασμένους μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα