Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δεν κατάφερα να χαρώ την επιτυχία που είχαν οι «Ψίθυροι καρδιάς»

19.12.2022 / 16:55
anna-maria-papaxaralampous

Η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη, και όπως αναφέρει η ίδια, ήξερε από τα 12 της χρόνια πως θέλει να γίνει ηθοποιός, αν και δεν ήταν σίγουρη πως θα το καταφέρει.

«Τώρα που έχω παιδιά καταλαβαίνω πως δεν είναι τόσο συνηθισμένο να έχεις έναν στόχο σε αυτήν την ηλικία» σημειώνει. Σχετικά με την αντίδραση της οικογένειάς της λέει πως δεν υπήρξε ποτέ κάποια αρνητική αντίδραση ή αντίρρηση.

«Το μόνο που μου είπε κάποτε ο πατέρας μου ήταν να είμαι σίγουρη πως θέλω να το κάνω γιατί φαίνεται πως είναι δύσκολη δουλειά» προσθέτει.

Μιλώντας για την σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» που σημείωσε τεράστια επιτυχία και την καθόρισε ως ηθοποιό, αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός της ρόλος και μάλιστα δεν τον κυνήγησε και πολύ.

«Πήγα άφησα κάποιες φωτογραφίες μου στο γραφείο του Μανούσου Μανουσάκη και με πήραν τηλέφωνο πολύ σύντομα. Τότε το κανάλι δεν με πολύ ήθελε, ήμουν άγνωστη…επέμεινε ο Μανούσος για εμένα, με διεκδίκησε και έγινε, ό,τι έγινε» περιγράφει.

Δηλώνει πως η τέραστια επιτυχία που ακολούθησε τη σειρά ήταν κάτι που την δυσκόλεψε καθώς ήταν άπειρη. «Το “όλα τα φώτα επάνω σου” έχει και ένα κόστος» εξηγεί.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ και έκανα αυτό που θεώρησα καλύτερο για εμένα και δεν το μετανιώνω, να αποτραβηχτώ» συμπληρώνει. Όπως λέει θα ήθελε να της είχε συμβεί λίγο πιο μετά στην καριέρα της για να μπορέσει να το απολαύσει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα