Άννα Φόνσου για metoo: «Την εποχή που βγήκαμε εμείς, οι άνδρες είχαν έναν σεβασμό»

18.05.2022 / 19:18
anna_fonsou

Την αντιμετώπιση των γυναικών στον χώρο του θεάματος σχολίασε η Άννα Φόνσου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην εκταφή του Στάθη Ψάλτη, που ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», όπου τοποθετήθηκε ακόμη,  στο #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Αρχικά, για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη η Άννα Φόνσου είπε: «Πριν ένα μήνα η Μαρία η Μπάρκουλη μου είχε πει ότι τους είπε να τα αφήσουν λίγο ακόμα, επειδή η Άννα με τον Νικήτα τον Κακλαμάνη έχουμε κάνει ένα μαυσωλείο πάρα πολύ ωραίο στο α’ νεκροταφείο και εκεί είναι όλοι φίλοι του, για να κάνουμε αυτές τις ενέργειες. Με πήρε χθες και μου είπε ότι χωρίς να πουν τίποτα πουθενά τα βγάλανε τα οστά και τρελάθηκα. Η κόρη του το έμαθε από τη Μαρία. Δεν το ήξερε κανένας. Ειδοποιούσαμε και δεν τους βρίσκαμε είπαν. Μπορούσαν να πάρουν τον Μπιμπίλα ή εμένα. Ένας καλλιτέχνης που δεν έχει οικογένεια, ανήκει σε εμάς, στη δική μας οικογένεια. Ελπίζω να τα βρούμε και να μας δώσει τα οστά ο δήμαρχος να τα πάμε στο α’ νεκροταφείο” και συμπλήρωσε: “Θα είναι ωραία να πάμε εκεί, να το φτιάξουμε, να του βάλουμε και λουλούδια. Θα του κάνουμε έτσι μια τιμή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα