Ανήσυχος ο Χ. Γώγος για την Πάτρα-Έκκληση να τηρούνται τα μέτρα: “Μην εφησυχάζετε”

31.01.2021 / 7:40
koronoios_patra

Ιδιαίτερα ανήσυχος για την εξέλιξη της κατάστασης και κατηγορηματικός ως προς την αυστηρή τήρηση των μέτρων , που θεωρεί ότι έχουν ελαστικοποιηθεί, εμφανίζεταισε δήλωση του στην «Γνώμη» ο Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας Χαράλαμπος Γώγος. «Είναι γεγονός η αύξηση των κρουσμάτων και ειδικότερα μέσα στην πόλη.

Η πανδημία σ΄ αυτό το πλαίσιο εμφανίζεται με αρνητική δυναμική και φαίνεται να πλήττει ιδιαίτερα άτομα ηλικίας 45-50 ετών.

Η επιβεβαίωση της αυξητικής ροής της πανδημίας επιβεβαιώνεται και με τις αυξημένες νοσηλείες που δηλώνουν ότι όχι μόνον αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων, αλλά και των ασθενών που χρήζουν νοσηλείας. Κάνω έκκληση ΄σε όλους να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας αποστάσεις -μάσκες -σχολαστική πλύσιμο χεριών. Διαπίστωσα ιδίοις όμμασι το συνωστισμό στους δρόμους. Μην εφησυχάζετε και λόγω της παράδοσης του Καρναβαλιού αφεθείτε στη χαλαρότητα. Ο ιός δεν αστειεύεται και δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις. Θα θρηνήσουμε θύματα»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα