Αγγελόπουλος: Κινδύνευσα από τον κορωνοϊό και φοβήθηκα ότι θα πεθάνω

14.09.2021 / 19:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ra 35

Για την πρόσφατη περιπέτεια του με τον κορονοϊό μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην εκπομπή «T-Live» του Alpha το μεσημέρι της Τρίτης. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων τόνισε ότι μπορεί να κινδύνευσε από τον κορονοϊό αλλά παραμένει δύσπιστος με τα εμβόλιο.

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορονοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορονοϊό, θέλει έξι μήνες» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Σχολιάζοντας το εμβόλιο, τόνισε πως δεν το εμπιστεύεται αλλά εμπιστεύεται τους γιατρούς. «Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής. Εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ας πεθάνω από κορονοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση» συμπλήρωσε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα