Αγγελική Νικολούλη: «Όπλο με σημάδευε, ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά»

07.01.2021 / 10:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nikolouli

Εχει ξεσκεπάσει δολοφόνους, έχει βρει ανθρώπους που δεν είχαν ελπίδα και έχει εξιχνιάσει εγκλήματα πάθους και υποθέσεις γεμάτες μυστήριο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», Αγγελική Νικολούλη έχει δηλώσει ότι έχει δεχθεί απειλές κατά της ζωής της και σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο γεγονός.

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν… Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση».

Μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές για την ζωή της με όπλο. «Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω», ανέφερε στο περιοδικό «You»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα