Αγγελία που έγινε viral – Ζητά αμοιβή για να κρατήσει σειρά για την ανανέωση ταυτότητας

26.08.2023 / 11:16
ka 1

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο με τις ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα ανά την ελληνική επικράτεια, από όλους όσοι επιθυμούν να βγάλουν νέα ταυτότητα παλαιού τύπου, με φόντο τη συζήτηση για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες και τις θεωρίες συνωμοσίας περί τσιπ παρακολούθησης και «δαιμονικού» χαράγματος.

Το γεγονός δεν διέφυγε της προσοχής ενός νέου που είτε είναι το παράδειγμα του επιχειρηματικού δαιμονίου είτε τρολάρει τους συνωμοσιολόγους. Σε κάθε περίπτωση η αγγελία του έγινε viral.

Ο νεαρός, στην αγγελία του, γνωστοποιεί πως διατίθεται να κρατήσει την σειρά του ενδιαφερόμενου στην ουρά έξω από τα αστυνομικά τμήματα, έναντι παχυλής αμοιβής. Κάνει μάλιστα και έκπτωση σε οικογένειες άνω των 4 ατόμων.

Αναλυτικότερα στην αγγελία που δημοσίευσε σε ιστότοπο του Βόλου και αναδημοσιεύει το thenewspaper.gr, ο νεαρός γράφει: «Αναλαμβάνω την αναμονή στην Αστυνομική Διεύθυνση και την κράτηση θέσης για έκδοση ταυτοτήτων παλαιού τύπου. 80 ευρώ / άτομο. Για οικογένειες 4+ μελών παρέχεται έκπτωση 25%».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα