Ανδρουλάκης: «Task force για ανασυγκρότηση και αξιοποίηση όλων των πόρων με διαφάνεια και ταχύτητα»

19.09.2023 / 7:44
1karditsa

Οδοιπορικό στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας πραγματοποιούν από το πρωί, σήμερα Δευτέρα (18/09), ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης και η πρόεδρος της ευρω-ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Ιράτσε Γκαρσία Πέρες.

Πρώτος σταθμός ήταν το χωριό Μεταμόρφωση στον Δήμο Παλαμά. Ακολούθως μετέβησαν στο Κεραμίδι Φαρκαδόνας και σε κτηνοτροφική μονάδα στη Ζηλευτή Τρικάλων.

«Είμαστε μονίμως πάνω από το τηλέφωνο για να δούμε πότε θα έρθουν να μαζέψουν τα ζώα. Κανείς δεν μπορεί να μας δώσει καμία κατευθυντήρια γραμμή. “Θα έρθουμε αύριο..’’ κι έχουν περάσει δώδεκα ημέρες. Στην αρχή δεν είχαμε πρόσβαση λόγω των νερών και πλέον δεν έχουμε πρόσβαση λόγω των νεκρών ζώων. Οπότε είμαστε στο μηδέν» ανέφεραν οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως «το ότι δέκα ημέρες μετά δεν έχει γίνει αποκομιδή χιλιάδων νεκρών ζώων, είναι ενδεικτικό της ανικανότητας, της αβελτηρίας και πρέπει άμεσα – αύριο το πρωί – είτε με τον στρατό είτε με άλλο τρόπο να γίνει η αποκομιδή και η καύση όλων αυτών των ζώων».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα