Ανδρουλάκης από Βόλο: Το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να αναγεννήσει το ΕΣΥ

09.06.2023 / 21:25
ka 5

O  Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει τις προεκλογικές περιοδείες του, με τον Βόλο να έχει πάρει σειρά. Στον Βόλο βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της εκστρατείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου.

Νωρίτερα ο κ. Ανδρουλάκης είχε επισκεφθεί την Κατερίνη και τα Τέμπη, όπου τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για τη «συγκλονιστική παρουσία» τους. «Δίνουμε αγώνα να ανατρέψουμε έναν τοξικό δικομματισμό», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι απέπεμψε τον Σπύρο Πνευματικό όχι για τις δηλώσεις του, αλλά γιατί μαρτύρησε το σχέδιο της ΝΔ για το ΕΣΥ.
 «Δεν αξιοποίησαν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης» για το ΕΣΥ, είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Έπειτα αναφέρθηκε στις ελλείψεις του ΕΚΑΒ και των διασωστών. «Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να κάνει 1.000 προσλήψεις για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία που δεν λειτουργεί», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ «δεν είχε την πολυτέλεια» να κάνει προσλήψεις στο ΕΣΥ παρά το ότι περάσαμε την περίοδο της πανδημίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να αναγεννήσει το ΕΣΥ, «εμείς που το φτιάξαμε με τον Γεννηματά και τον Αυγερινό». Να αγωνιστούμε για να αποκτήσει πραγματικό αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία, τόνισε, «το πρόγραμμά μας δεν έχει καμία σχέση με αυτό της ΝΔ», επανέλαβε.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στοχεύει στην ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. «Πιο επικίνδυνο είναι η παντοδυναμία της ΝΔ», όχι οι νέες εκλογές τον Αύγουστο, όπως «φοβερίζει» η ΝΔ.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι έχει περιθώριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φτιάξει μια κυβέρνηση «δεξιάς και ακροδεξιάς πολυκατοικίας», «πάρτε και τον κ. Βελόπουλο», είπε χαρακτηριστικά.

in.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα