Ανδρουλάκης από Πάτρα: Η ΝΔ αντί να κοιτάει το λαό, κοιτάει μόνο για την εξουσία

30.09.2023 / 11:34
Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ - ÊÉÍÁË ÍÉÊÏÓ ÁÍÄÑÏÕËÁÊÇÓ ÓÔÁ ÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÏÕ ÅÊËÏÃÉÊÏÕ ÊÅÍÔÑÏÕ ÔÏÕ ÕÐÏØÇÖÉÏÕ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÑ×Ç ÄÕÔÉÊÇÓ ÅËËÁÄÁÓ ÓÐÕÑÏÕ ÓÊÉÁÄÁÑÅÓÇ ÓÔÇÍ ÐÁÔÑÁ

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζήτησε από την Πάτρα, «οι ψηφοφόροι να στείλουν μήνυμα στις 8 Οκτωβρίου  στη ΝΔ και αλλά και μήνυμα ενίσχυσης της δημοκρατικής παράταξης».

«ΗΝΔ αντί να κοιτάει το λαό, κοιτάει μόνο για την εξουσία. Για αυτό λοιπόν στις 8 Οκτωβρίου στέλνουμε μήνυμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, μήνυμα ενίσχυσης της δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους που στηρίζουμε σε όλη τη χώρα».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας απόψε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Σπύρου Σκιαδαρέση, που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, τους κάλεσε, «να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνουν αυτοί οι νέοι άνθρωποι και η εμπειρία της αυτοδιοίκησης», προσθέτοντας ότι «έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα τους και είμαστε δίπλα τους και σήμερα εδώ ενωμένοι, διότι μαζί θα νικήσουμε στις 8 Οκτωβρίου, μαζί θα νικήσουμε και στις ερχόμενες ευρωεκλογές».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης στην συνέχεια της ομιλίας του, «επειδή κάποιοι έρχονται να το παίξουν εναλλακτικοί απέναντι στη ΝΔ, θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα και εδώ από την Πάτρα», λέγοντας τα εξής: «Αν νομίζουν ότι θα ρίξουν τον κ. Μητσοτάκη με το Tik Tok είναι γελασμένοι. Τον κ. Μητσοτάκη θα τον ρίξουμε με καθημερινό αγώνα στην κοινωνία, με το λαό για το λαό και δεν έχουμε ανάγκη κανένα ισχυρό συμφέρον να σταθεί δίπλα μας, γιατί δίπλα μας στέκεται ο λαός, ο πολίτης με τις αγωνίες του και με τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον».

«Είμαι σίγουρος», συμπλήρωσε, ότι «η δημοκρατική παράταξη και εδώ από την Αχαΐα των αγώνων, την γενέτειρα του Ανδρέα Παπανδρέου θα στείλει μήνυμα αναγέννησης και ενίσχυσης του κινήματός μας».

Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει και άλλα μηνύματα προς τον κ. Μητσοτάκη» και πρόσθεσε:

«Η ΝΔ αποδεικνύει ημέρα με την ημέρα ότι βλάπτει σοβαρά τους δημοκρατικούς θεσμούς και την διαφάνεια στην πατρίδα μας. Αντί να πηγαίνουμε μπροστά, πάμε πίσω. Χθες ένας πολύ ισχυρός επιχειρηματίας αφήνει υπονοούμενα για διαφθορά σε μία υπουργό της ΝΔ και αντί να πάει αυτή στον εισαγγελέα, αλλάζει τις υπουργικές αποφάσεις. Αυτό δεν είναι μία ευρωπαϊκή κανονικότητα. Μία ημέρα πριν ο κ. Μητσοτάκης τα βρίσκει με τον κ. Βελόπουλο κάτω το τραπέζι, έχουν συμφωνία για τα τρία πέμπτα που χρειάζονται για τις αλλαγές στις ανεξάρτητες αρχές και ένα 24ωρο πριν την απόφαση της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών απέναντι στην ΕΥΠ για την παράνομη υποκλοπή του κινητού μου τηλεφώνου, αλλάζουν μέλη στην Αρχή, για να αλλάξει η πλειοψηφία και να υπονομεύσουν την απόφαση του προστίμου απέναντι στις απαράδεκτες και αυταρχικές προσπάθειες των μυστικών υπηρεσιών εις βάρος πολιτικών προσώπων. Αυτό σε ποια χώρα συμβαίνει, σε ποια ευρωπαϊκή χώρα υπάρχουν τέτοια γεγονότα, τέτοια φαινόμενα»;

Σε αυτό το σημείο ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους συγκεντρωμένους «να καταψηφίσουμε τα ψηφοδέλτια ΝΔ, τα οποία είναι το μακρύ χέρι του Μάξιμου και του κ. Μητσοτάκη σε όλες τις περιφέρειες της χώρας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα