Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του – Τι δηλώνει η σύντροφός του

21.10.2021 / 15:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
xayayfzgzd61715c8b35979

Νέα περιπέτεια αντιμετωπίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο αγαπημένος παρουσιαστής ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας και συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του «Ευαγγελισμού». Μάλιστα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/10) οι γιατροί των διασωλήνωσαν ωστόσο χθες (20/10) βγήκε από την καταστολή.

Η κατάστασή του είναι βελτιωμένη, συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάει στο δωμάτιο του.

Σε δηλώσεις της η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη, ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο λίγο πριν βγει και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητο να περάσει την πόρτα της ΜΕΘ.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της
Ο Ανδρέας είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα, θα πάει στο δωμάτιό του. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη, αλλά λογικά θα βγει σήμερα από την εντατική. Δυο μέρες δεν έχω πάει, αλλά μιλάω με τους γιατρούς.

Πήγαινε καλύτερα, ήταν να βγούμε αλλά μάλλον κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, ήταν και ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφαλείας των διασωληνώσαν.

Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ. Ήταν όμως καλύτερα γιατί θα βγαίναμε. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι κουρασμένος.

Ήταν τέσσερις μέρες απύρετος και θα φεύγαμε από το νοσοκομείο και την τελευταία ημέρα με ειδοποίησαν ότι διασωληνώθηκε. Είμαι αισιόδοξη ότι ο Ανδρέας θα βγει νικητής.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Σας αγαπάμε πάρα πολύ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα