Ένα στιγμιότυπο από το εστιατόριο στο οποίο εργάζεται μοιράστηκε ο Πατρινός σεφ Ανδρέας Καραπάνος. Ένας χώρος βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Έχοντας αγαπήσει και εντρυφήσει στη γαλλική κουζίνα, η μεγάλη του αγάπη είναι το μαγείρεμα ψαριών. Αν σας βγάλει ο δρόμος σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε το εστιατόριο “Alain Ducasse au Plaza Athenee” στο Μονακό και δε θα χάσετε!
26 Ιανουαρίου, 2025 5:35 μμ
Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα Τηλ.: 2610 229 100
e-mail: [email protected]