Ανδρέας Μπαχράς: Γιατί στηρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη

25.11.2021 / 10:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΧΡΑΣ

Τους λόγους που αποφασίσε να στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη ως επόμενο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ αναφέρει στην ανακοίνωση του το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας Ανδρέας Μπαχράς .

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

“Φαίνεται ότι στα ιστορικά κόμματα ο θάνατος του ηγέτη δημιουργεί συνθήκες αναγέννησής τους. Αυτό συνέβη στο ΠΑΣΟΚ με το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Κώστας Σημίτης γύρισε σελίδα στο κόμμα, στην πατρίδα και οδήγησε τη χώρα σε μια δημιουργική επταετία.

Ο απροσδόκητος θάνατος της Φώφης Γεννηματά, όσο κι αν μας συγκλόνισε δίνει μια νέα ευκαιρία στο κόμμα μας να γυρίσει σελίδα, να επιχειρήσει την ανασύνταξη της σοσιαλδημοκρατίας στον τόπο, να αλλάξει γενιά στην ηγεσία, να δώσει στους νέους τα σκήπτρα που έτσι κι αλλιώς τους ανήκουν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς, ο άνθρωπος που γνωρίζει την Ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία από τα μέσα. Δεν χρειάζεται να ετεροπροσδιορίζεται γιατί δεν έχει δεσμεύσεις να δηλώσει το κακό που έκανε στη χώρα η διακυβέρνηση Καραμανλή και η καταστροφή που επέφερε η διακυβέρνηση Τσίπρα ούτε έχει συνεργαστεί ποτέ με κανέναν από τους δύο.

Δεν αξίζει στο ΠΑΣΟΚ να γίνει ουρά ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει δύο υπουργεία. Του αξίζει να μεγαλώσει και να βάλει αυτό τους όρους οποιασδήποτε συνεργασίας.

Αυτό ίσως μπορεί να το πετύχει με την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία.”

Ανδρέας Β. Μπαχράς – Στέλεχος ΚΙΝ.ΑΛ Αχαΐας

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα