Αναβλήθηκε το ΑΕΛ-ΑΕΚ λόγω της πυκνής χιονόπτωσης

14.02.2021 / 16:40
aelanavoli

Από το πρωί της Κυριακής (14/2) όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ ήταν πολύ δύσκολο να διεξαχθεί λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Το γήπεδο στη Λάρισα είχε ντυθεί στα λευκά, ενώ και στη σύσκεψη που έγινε λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως ήταν σχεδόν αδύνατο το παιχνίδι να λάβει χώρα στις 17:15 που ήταν προγραμματισμένο.

Από την πλευρά της η ΑΕΛ το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδινε εγγυήσεις πως το Αλκαζάρ θα μπορούσε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την αναμέτρηση τη Δευτέρα (15/2) την ίδια ώρα (17:15) και πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα ήταν παράνομη.

Η ΑΕΚ από τη δική της τη μεριά πάντως αποφάσισε να πάει κανονικά στο γήπεδο και να ακολουθήσει ό,τι προβλέπει ο κανονισμός αναμένοντας την οριστική απόφαση του διαιτητή και φυσικά της Λίγκας. Την ίδια στιγμή ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε καθαριστεί, ενώ το χιόνι είχε αρχίσει να πέφτει πιο πυκνό σε σχέση με τις πρωινές ώρες.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Αλκαζάρ και εκεί ενημερώθηκε από τον διαιτητή Ευστάθιο Γκορτσίλα, ο οποίος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο, ότι η αναμέτρηση αναβάλλεται. Κάτι το οποίο θα ανέφερε και στο Φύλλο Αγώνα.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τον ΚΑΠ, η διεξαγωγή της αναμέτρησης πηγαίνει για τη Δευτέρα (15/2) την ίδια ώρα (17:15).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα