Αναβλήθηκαν λόγω covid όλα τα πρωταθλήματα χάντμπολ

14.01.2022 / 9:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
257569396_428933788639682_3854385715531012155_n

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Γεώργιος Ρουσσόπουλος της Ακαδημίας των Σπορ ενώ επιχειρεί σουτ στον αγώνα του α΄ γύρου στην Πάτρα με αντίπαλο την ομάδα του Παπασιδέρη Κορωπίου.

Με ανακοίνωση της η Ο.Χ.Ε. γνωστοποίησε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Εθνικών κατηγοριών της τρέχουσας αγωνιστικής (15-19/1/2022) που περιλαμβάνει και τους  αγώνες της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας των Σπορ για την 9η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας   ανδρών (θα έπαιζε το Σάββατο στο Κορωπί) καθώς και αντίστοιχα την 6η αγωνιστική της Α2 γυναικών (θα έπαιζε στην Πάτρα με τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων).

Την αναβολή των αγώνων αποφάσισε η Ομοσπονδία χάντμπολ στην συνεδρίαση της Τετάρτης (12/01), λόγω της έξαρσης της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα.

Η σχετική απόφαση πάρθηκε με την ουσιαστική συμβολή της Υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα αλλά και τα αιτήματα σωματείων που δέχτηκε για αναβολή λόγω κρουσμάτων.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

Η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. στη συνεδρίαση της, την Τετάρτη 12/1/2022, αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Εθνικών κατηγοριών της τρέχουσας αγωνιστικής (15-19/1/2022).

Η Επιτροπή, προχώρησε σε αυτή την απόφαση με την ουσιαστική συμβολή της Υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα γενικότερα όπου παρουσιάζεται μια κλιμακούμενη αύξηση κρουσμάτων, αλλά και τα αιτήματα σωματείων που δέχτηκε για αναβολή λόγω θετικών αποτελεσμάτων έχοντας ως στόχο να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο το όλο σύστημα και με τις αθλητικές συναντήσεις αλλά και τις μετακινήσεις των ομάδων.

Αντιλαμβανόμαστε την όποια αναστάτωση μπορεί να προκύψει από την αναβολή και τον επανορισμό των αγώνων, αλλά εκτιμάται περισσότερο η υγεία των αθλητών/τριών και συντελεστών του αθλήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί μια το όσο δυνατόν ασφαλέστερη αγωνιστική συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα