Αναστάτωση σε λύκειο με καθηγητή που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη (βίντεο)

26.05.2021 / 20:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
φα 1

Καθηγητής φυσικής σε σχολείο στα νότια προάστια της Αττικής αρνήθηκε να φορέσει μάσκα με αποτέλεσμα να βάλει απουσία σε όσους μαθητές αρνήθηκαν να μπουν στην τάξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής αρνείται να συμμορφωθεί με τις οδηγίες κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο καθηγητής φέρεται να έχει στείλει σε μαθητή του mail στο οποίο αναφέρεται στα self test περιγράφοντας πόσο επικίνδυνα είναι.

«Το self test που υποχρεώνουν καθηγητές και μαθητές να κάνουν για να γίνουν δεκτοί στα σχολεία, συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης.

 Στις οδηγίες χρήσης αναγράφονται τα εξής: «Το τεστ χρησιμεύει στην ανίχνευση αντιγόνων σε ατομα για τα οποία υφίστανται υποψία της ασθένειας». Από πότε υποψιάζονται το σύνολο των μαθητών και δασκάλων ότι μπορεί να είναι ασθενείς ώστε να τους υποχρεώνουν στο τεστ;» ανέφερε.

Σε άλλο σημείο του mail αναφέρεται: «Η συσκευασία περιέχει στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν δερματική αντίδραση, σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό» καθώς και ότι «η συσκευασία του τεστ δεν επιτρέπεται να καταλήξει στο περιβάλλον (σκουπίδια), δηλαδή είναι τόσο επικίνδυνη, ικανή να μολύνει και τα σκουπίδια ακόμα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα