Αναστασοπούλου για δίκη Φιλιππίδη: «Δεν άντεξα άλλο αυτήν την παράνοια»

06.12.2024 / 19:42
ka 33

Aναστατωμένη παρουσιάστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μετά από όσα εκτυλίχθηκαν χθες (5/12) στο Εφετείο για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός που είχε καταγγείλει και εκείνη στο παρελθόν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, ανάρτησε ένα μήνυμα στο Instagram.

Σε αυτό, αναφέρει πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ ξανά καμία ερώτηση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Αφήνω αυτό εδώ ως απάντηση σε όλους όσοι αναρωτιούνται γιατί δεν πάω στο δικαστήριο. Γιατί δεν άντεξα άλλο την παράνοια για αυτό. Και μη με ξαναρωτήσει ποτέ κανείς, τίποτα σχετικό με αυτή την υπόθεση ή οποιαδήποτε άλλη είναι στα χέρια της “δικαιοσύνης”», έγραψε.

Επιπλέον, η ηθοποιός ανέβασε διαδοχικά βίντεο στα οποία εξηγεί γιατί δεν δίνει πια το “παρών” στις δίκες, σε αντίθεση με την Λένα Δροσάκη, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Εβελίνα Παπούλια.

«Το γεγονός ότι δεν βρίσκομαι στο δικαστήριο δεν είναι αμιγώς δική μου απόφαση. Όλη αυτή η ιστορία με τη διαδικασία του δικαστηρίου μου έχει κοστίσει και μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ σε πολύ σοβαρούς τομείς της ζωής μου.

Όπως στην εργασία και στην οικογένεια μου. Κάθε φορά που προσπάθησα αυτό το πράγμα να το επικοινωνήσω, δέχτηκα πολλή κριτική για αυτό για το γεγονός ότι υπάρχουν δυσκολίες στην εργασία από την ημέρα που έγινε η καταγγελία η δική μου.

Μιλάω μόνο για τον εαυτό μου, δεν εκπροσωπώ κανέναν άλλον άνθρωπο. Οι κυρώσεις ήταν πάρα πολύ μεγάλες και έπρεπε να κάνω κάποια βήματα πίσω για να μπορέσω να δουλέψω», είπε η γνωστή ηθοποιός που έχει επίσης καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα


max fm