Αναλυτικές προβλέψεις ζωδίων για σήμερα Τετάρτη

21.12.2022 / 7:14
zodia-8-1068x791

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Προσοχή στον αυθορμητισμό σας, μπορεί να δημιουργήσει μικρές παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε συμπάθειες και κερδίζετε έδαφος. Αποτελεσματικές συζητήσεις για σημαντικά προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία τούς βυθίζει σε σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Προσπαθείτε να απεγκλωβιστείτε από δύσκολες καταστάσεις όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε ενθουσιώδεις προτάσεις, πιθανόν να κρύβουν παγίδες. Σκέψεις αναθέρμανσης που δύσκολα υλοποιούνται με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, σκέψεις για αλλαγές στις προτεραιότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σας απασχολούν η κοινωνικοποίηση και οι σωστές διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ξεκαθαρίζετε υποθέσεις και διακρίνετε τις σημαντικότερες. Εκφράζετε τα βαθιά συναισθήματά σας και τα θέλω σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απολαμβάνουν τη διεκδίκηση και ανταποδίδουν με φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μοιράζεστε ιδέες και σκέψεις με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις κινήσεις σας για αποφυγή μοιραίου λάθους. Δημιουργείτε συνθήκες ρομαντισμού και ερωτισμού με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποφασίζουν να ενδώσουν σε πιεστικό φλερτ.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αγχος και στρες από μικρές καθημερινές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες που ευνοούν τα σχέδιά σας. Νέες περιπέτειες και δημιουργική ανανέωση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, στροφή σε γνωριμίες με προοπτική και ουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στα οποία δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε. Στα επαγγελματικά, έντονη πίεση με εξαιρετικά αποτελέσματα και σημαντική αναγνώριση. Παραδέχεστε τα λάθη σας και επανορθώνετε προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, δράση και διασκέδαση με ερωτικές εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Νέες προτεραιότητες με ευχάριστες εκπλήξεις και πιθανές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, απρόοπτες καταστάσεις θα δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις. Βάζετε στην άκρη καχυποψίες και δεύτερες σκέψεις για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απολαμβάνουν ερωτικές στιγμές με ή χωρίς εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα επηρεάζουν αρκετά τις σκέψεις σας. Στα επαγγελματικά, αρκετές δυσκολίες σάς αποπροσανατολίζουν και σας απογοητεύουν. Εκδηλώνεστε απότομα και αυτό προκαλεί απορίες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προγραμματίζουν τις εξελίξεις βάσει των δικών τους προτεραιοτήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάνετε δεύτερες σκέψεις για πρόσωπα πολύ κοντινά σας. Στα επαγγελματικά, ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφάσεις για αλλαγές και διεύρυνση στόχων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίζουν με σκοπό να παραπλανήσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ευχάριστες σκέψεις και διάθεση για διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, συνεχής πρόοδος και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Επενδύετε στην επικοινωνία, όχι άσκοπα, προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απομακρύνονται από ανθρώπους που δεν μιλούν ξεκάθαρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Διαφωνίες και μικρές εντάσεις καταστρέφουν όμορφες στιγμές. Στα επαγγελματικά, πιθανά λάθη και απογοητεύσεις από βιαστικές αποφάσεις που παίρνετε. Αποδέχεστε τις νέες καταστάσεις ανεξάρτητα από τις επιθυμίες που έχει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι μπλέκουν τα συναισθήματα με αποτέλεσμα να χάνουν τον έλεγχο.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κλείνεστε στον εαυτό σας και αντιδράτε παρορμητικά. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις με αποτέλεσμα να λυθούν προβλήματα με συνεργάτες. Απολαμβάνετε το πάθος και τον έρωτα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αναβλητικές καταστάσεις τούς οδηγούν σε επιπόλαιες αντιδράσεις με απρόσμενα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα