Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή

16.12.2022 / 8:13
zodia3 (1)

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν λείπει η υπερβολή από τον τρόπο που λειτουργείτε. Στα επαγγελματικά, εύνοια για προώθηση των σχεδίων σας, παρά τα εμπόδια. Ευκαιρία να δείξετε μεγαλύτερη διαλλακτικότητα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διλήμματα ανάμεσα στις ασφαλείς επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να παραμείνετε εντός προγραμματισμού. Στα επαγγελματικά επηρεάζεστε αρκετά, ωστόσο δείχνετε την αξία σας. Αφήνετε στην άκρη τον εγωισμό και αγκαλιάζετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι εντείνετε τις σκέψεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αναθεωρείτε τους στόχους σας και δίνετε έμφαση στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες να λύσετε εκκρεμή ζητήματα. Σας αγχώνουν οι απαιτήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προκαλείτε επαφές για να διατηρήσετε ζεστό το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αντιμετωπίζετε θετικά τις συνέπειες από υποθέσεις που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, επανεξετάζετε ζητήματα και επωφελείστε από συμφωνίες. Δίνετε περισσότερο χώρο και πρωτοβουλίες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμένει επιφυλακτικό το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Τα σχέδιά σας εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα επαγγελματικά, η διαίσθησή σας σας βγάζει από πιθανό αδιέξοδο. Η επικοινωνία γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βήματα προσέγγισης από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Πρόσφορο έδαφος για να βάλετε σε μια σειρά τα προβλήματα. Στα επαγγελματικά, πιθανή αποτυχία για τα σενάρια που σκέφτεστε. Αναθεωρείτε τις καταστάσεις και ευελπιστείτε για το καλύτερο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κρίνετε επιπόλαια τις ανάγκες των άλλων.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις για επιτυχημένους στόχους. Στα επαγγελματικά, επωφελείστε από πρόσωπα που είχατε στο περιθώριο. Παραμένετε σιωπηλοί απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν δέχεστε τίποτα λιγότερο από αυτό που δικαιούστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μάταιες προσπάθειες να ξεφύγετε από την πεζή ρουτίνα. Στα επαγγελματικά, χωρίς ρίσκο προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις. Η εσωστρέφεια προκαλεί ανησυχία στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δράσεις που δηλώνουν την επιθυμία και τις ανάγκες σας. Στα επαγγελματικά, ανεπιτυχής προσπάθεια να καλύψετε αδυναμίες τρίτων. Συνειδητοποιείτε πόσο ίδια θέλω έχετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αισιοδοξία προκαλούν ειδήσεις που έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ιδιαίτερη προσήλωση στις υποχρεώσεις και την κοινωνική ζωή. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συνεργάτες που λειτουργούν πίσω από την πλάτη σας. Συζητήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αρνείστε προτάσεις, αν και ελκυστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μικροαναποδιές σε πρακτικά θέματα σας πάνε χρονικά πίσω. Στα επαγγελματικά, με διαλλακτικότητα αντιδράτε στις δύσκολες απαιτήσεις. Θετικές εξελίξεις στα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ελκύετε πρόσωπα που σας είναι αδιάφορα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μένετε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Στα επαγγελματικά, ενδεχόμενα λάθη κοστίζουν στην εικόνα σας. Αφήνετε καχυποψίες να σας επηρεάσουν δυσμενώς προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αρνείστε κατηγορηματικά επιστροφή στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα