Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Μάκης Κατσιγιάννης

21.05.2022 / 9:40
03

«Υποψήφιος πρόεδρος στον εμπορικό σύλλογο της Πάτρας θα είναι ο Μάκης Κατσιγιάννης, με την παράταξη «Νέα Πρόταση». Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει εμπόρους που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιγιάννης σημειώνει:

Δεν ήταν πρόθεσή μας η δημιουργία ενός ακόμα σχηματισμού με επιδίωξη την προσωπική μας διάκριση και επιβεβαίωση. Διακρίναμε όμως ένα έλλειμμα καταγραφής και αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος. Αποδεικνύεται, από σειρά παραγόντων, ότι ο Σύλλογος της Πάτρας δεν έχει ουσιαστική και αποτελεσματική παρέμβαση στην πόλη. Με ενότητα και σαφές πλαίσιο δράσης, διεκδικούμε να γίνουμε πιο παρεμβατικοί και να συμμετέχουμε στη διαμόρφωση των εξελίξεων. Να αφουγκραζόμαστε τους συναδέλφους μας και να διεκδικούμε από την εκάστοτε κυβέρνηση λύσεις.

Είναι ανάγκη να ξεφύγουμε από τον ρόλο του παρατηρητή και της λανθασμένης αντιπαράθεσης, που προκαλείται πολλές φορές και για πολιτικούς λόγους.

Πρέπει, τώρα παρά ποτέ, λόγω των δύσκολων συνθηκών, να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για σταθερότητα πρώτα από όλα και ύστερα για εξωστρέφεια και ενδυνάμωση του κλάδου μας. Με πολιτικές που έχουν στο επίκεντρο τον έμπορο, με ρεαλιστικές διεκδικήσεις για αποτελεσματικές λύσεις».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα