Παρασκευή, 15.10.2021, 2:30 μμ

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη αυτό το mini hair trend θα πρέπει να το κάνεις asap

16.02.2021 / 17:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ALEXACHUNG_H

Με τα κομμωτήρια να είναι το περισσότερο διάστημα κλειστά τον τελευταίο χρόνο και εμάς σπίτι να ψάχνουμε τρόπους να δείξουμε πως είμαστε κάπως περιποιημένες για το zoom meeting (ή και όχι για το zoom meetings, για τους εαυτούς μας) αυτό το χτένισμα αποδείχθηκε ο μεγάλο νικητής! 

Πρόκειται για τα mini braids, εκείνες οι πολύ λεπτές πλεξίδες που γίνονται στο μπροστινό μέρος των μαλλιών και τις έχουμε αγαπήσει γιατί α) απαιτούν μηδενικά skills και β) είναι ένα χτένισμα που γίνεται στο μπροστινό μέρος, το σημείο, δηλαδή, που μπορεί να δει ο συνομιλητής μας στο zoom call. 

Το πόσο hot είναι αυτό το χτένισμα έρχονται να το επιβεβαιώσουν οι διάσημες, οι οποίες το επιλέγουν η μια μετά την άλλη. Πολύ πρόσφατα το είδαμε σε stories της Alexa Chung και πρόσφατα το ξαναείδαμε και στην Dua Lipa η οποία μας απέδειξε πως αυτή η μικρή λεπτομέρεια στα μαλλιά μπορεί να κάνει πιο ενδιαφέρον το total look μας, ακόμη και αν φοράμε μάσκα ή κασκόλ!

Ωστόσο, η λίστα με τις διάσημες που το αγαπούν δεν σταματά εδώ! Την περασμένη εβδομάδα είδαμε και την Hailey Bieber να το επιλέγει. Μετά από τόσες διάσημες είμαστε σίγουροι ότι θα το επιλέξεις κι εσύ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα