“Άμεση αναβάθμιση της Γ΄ ΔΟΥ Πατρών σε ΔΟΥ Α’ τάξης”

13.11.2020 / 8:46
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
hiodfusuzh5fa55838bf853

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο κλεισίματος της Γ΄ ΔΟΥ Πατρών εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΟΥ Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου ζητώντας παράλληλα την αναβάθμιση της Γ΄ΔΟΥ σε ΔΟΥ Α΄Τάξης. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται:

Στις  05/11/2020  πραγματοποιήσαμε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας με τη συμμετοχή των πιο κάτω φορέων:

Ο Δήμαρχος Πατρών κος Πελετίδης Κων/νος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κος Παπαδόπουλος  Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας κος Μαρλαφέκας Πλάτων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας κος Ζαφειρόπουλος Παν/της, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών κος Ζούπας Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πάτρας κος Παππάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου εγκατεστημένων επιχειρήσεων στην ΒΙΠΕ ΠΑΤΡΩΝ κος Λιβαδάρος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών-φοροτεχνικών Ε.Λ.Φ.Ε. Αχαίας κος Μπογιάκης Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής Ν.Αχαίας Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.  κος Στεργίου Σπυρίδων και η Ταμίας του Συμβολαιογραφικού συλλόγου Πατρών καΦωτοπούλου Αικατερίνη.  Επικαιροποιήθηκε για άλλη μια φορά η ομοθυμία και η στήριξη των φορέων της Πόλεως των Πατρών και της ευρύτερης περιοχής της Αχαϊας, για την αναβάθμιση της Γ΄ ΔΟΥ Πατρών σε ΔΟΥ Α’ Τάξης.

 Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά:

1. η λειτουργικότητα των δύο ΔΟΥ των Πατρών με χωροταξική κάλυψη δυτικά και ανατολικά της Πόλεως αλλά και του Νομού Αχαϊας για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων, των αυταποσχολουμένων, των επαγγελματιών της Πόλης.  

2. το σημαντικό έργο που παρέχει η Γ΄ ΔΟΥ στα ¾ του Δήμου Πατρέων με τον μεγάλο όγκο συναλλαγής που διεκπεραιώνει. Η προσπάθεια της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός «επιτελικού» κράτους, προς όφελος των οικονομικά ισχυρών(τράπεζες, ελεγκτικές εταιρείες κλπ) μέσα στην πανδημία και σε σύγκρουση με τις ανάγκες των εργαζόμενων και των πολιτών της Πάτρας με στόχευση το κλείσιμο της Γ΄ ΔΟΥ μας βρίσκει απέναντι.

Ζητάμε την άμεση αναβάθμιση της Γ΄ ΔΟΥ σε ΔΟΥ Α’ τάξης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα