Αλίκη Βουγιουκλάκη : Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Τάσο Κωστή – «Μου έπιασε το χέρι…»

24.04.2021 / 17:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ααα-1024x576-1-1024x576

«Μία ήταν star, η Αλίκη Βουγιουκλάκη» είπε κατηγορηματικά ο Τάσος Κωστής στη Σίσσυ Χρηστίδου, το μεσημέρι του Σαββάτου. Στη συνέχεια, ο αγαπημένος ηθοποιός περιέγραψε πώς τον επέλεξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίξουν μαζί στο θέατρο.

«Πήγα της χτύπησα την πόρτα, με είδε -μια ιστορία ολόκληρη το πώς πήγα, για να φτάσεις ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν να κάνει το Βίκτωρ Βικτώρια και έψαχνε τον ρόλο του σωματοφύλακα που είναι gay κι εγώ σκέφτηκα ότι μου αρέσει αυτός ο ρόλος, μου πάει, ας πάω κι εγώ» είπε αρχικά.

«Μόλις κάθισα δίπλα μου έπιασε το χέρι»
«Βρήκα τον τρόπο να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια και να πάω. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε πρόβλημα όταν έφτανες κοντά. Με το που έφτανες κοντά κατευθείαν σε έπιανε και σε φλέρταρε, με την καλή έννοια. Με κοιτάει και λέει κατευθείαν ‘άσε το τηλέφωνό σου στη Νότα και θα σου τηλεφωνήσω’» εξήγησε.

«Κάθομαι ένα μεσημέρι στο σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει ‘Έλα στην Στησιχόρου’. Ε και πήγα. Μόλις κάθισα δίπλα, μου έπιασε το χέρι για να κάνουμε πρόβα μαζί. Αυτή ήταν ή Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αυτοί είναι οι star» λέει χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής.

Δείτε το απόσπασμα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα