Αλεξοπούλου – Λιβανός: «Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις για αγροτικές επιδοτήσεις»

15.01.2021 / 8:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Αλεξοπούλου - Λιβανός

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εφ’ όλης της ύλης συνάντηση της Χριστίνας Αλεξοπούλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό.
Υπόψιν του έθεσε το σύνολο των προβλημάτων σχετικά με τα γεωργικά προϊόντα της Αχαΐας όπως, τα οινοποιήσιμα σταφύλια, η φθινοπωρινή πατάτα, τα όψιμα καρπούζια, τα κηπευτικά, τα πορτοκάλια, τα λεμόνια αλλά και η κορινθιακή σταφίδα
Στη συζήτηση, που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, η βουλευτής μετέφερε στον κ Υπουργό την αγωνία των αγροτών για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί από την κατακόρυφη πτώση της ζήτησης των προϊόντων τους λόγω της πανδημίας.
Του ζήτησε να μεριμνήσει ώστε το συντομότερο δυνατόν να βοηθηθούν οι αγρότες, οι οποίοι πλήττονται από την μείωση της κατανάλωσης, και ζητούν την μέγιστη δυνατή στήριξη από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κ. Λιβανός διαβεβαίωσε την κα. Αλεξοπούλου πως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προετοιμάζεται ώστε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ζήτησε από την Βουλευτή να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία καθώς τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις για αγροτικές επιδοτήσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα