Αλεξοπούλου – Κοντοζαμάνης: Αναβάθμιση των χειρουργείων του Καραμανδανείου

18.03.2021 / 12:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Αλεξοπούλου-Κοντοζαμάνης

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη συνάντησε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξόπουλου, μαζί με τον διοικητή του Καραμανδανείου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων κ. Παύλο Αθανασόπουλο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που η Βουλευτής έχει αναλάβει, όσον αφορά στην αναβάθμιση των χειρουργείων του Καραμανδανείου και σε συνέχεια της σύσκεψης εργασίας που είχε τον Φεβρουάριο, στην εταιρεία  “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Γιάνναρη.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα των κτηριακών παρεμβάσεων και της ανανέωσης του εξοπλισμού στα χειρουργεία του Νοσοκομείου, καθώς το Καραμανδάνειο εξυπηρετεί περιστατικά από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά και ένα σημαντικό αριθμό παιδιών της υπόλοιπης Πελοποννήσου και της Ηπείρου. 

Η Βουλευτής ζήτησε να ληφθεί μέριμνα, ώστε να εξευρεθούν οι απαραίτητοι πόροι για να μπορεί το Νοσοκομείο να λειτουργεί αποδοτικά, με τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα