Αλέξης Χαρίτσης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη»

22.09.2023 / 20:33
ka 12

O Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο LIVE NEWS για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τάσσεται υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.

Μιλώντας στο LIVE NEWS για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης είπε πως η κρισιμότητα της συγκεκριμένη αναμέτρησης είναι μεγάλη.

«Δεν έχουμε κατανοήσει πόσο κρίσιμη είναι. Ο λόγος είναι πως εκλέγουμε πρόεδρο ενός κόμματος αλλά και τον εν δυνάμει πρωθυπουργό της χώρας. Δεν αφορά μόνο τα στελέχη του κόμματος αλλά και όλη την κοινωνία. Δεν είναι μόνο ζήτημα προσώπων αλλά έχει σημασία για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ερχόμαστε από μία εκλογική συντριβή αλλά και από το σοκ της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα», είπε αρχικά.

«Έχω στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου γιατί θεωρώ πως έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο από συλλογική δουλειά. Δεν έχω δει αντίστοιχο ολοκληρωμένο σχέδιο (σ.σ από τον Στέφανο Κασσελάκη). Κατά τη γνώμη μου, αυτό το γλωσσικό λάθος μπορεί να συμβεί σε όλους αλλά το συγκεκριμένο δείχνει μία ελαφρότητα στο πώς αντιμετωπίζουμε την πολιτική, η οποία είναι πολλή σοβαρή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί και πρέπει να προχωρήσει μαζί μας και να δουλέψουμε όλοι μαζί αλλά όχι από τη θέση του προέδρου. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρέπει να είσαι στη Βουλή για να αντιπαρατίθεσαι και αυτά τα δίνει η υποψηφιότητα της Έφης Αχτιόγλου».

Αναφορικά με το γιατί στις πρώτες εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μεγαλύτερα ποσοστά, είπε πως έχει επιδείξει σημαντικά προσόντα κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι και επίσης, γιατί τα μέλη στέλνουν ένα μήνυμα, πώς πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στο κόμμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα