Αλέξης Άγριος  στον ΜΑΧ FM για το ‘’Helmos Mountain’’: «Φέτος θα έχουμε περισσότερο από 10.000 κόσμο»

18.06.2024 / 15:21
c01-850x460

 Ο πρόεδρος του Χιονοδροµικού Κέντρου Καλαβρύτων κ. Αλέξης Άγριος μίλησε στον MAX FM και την Δήμητρα Μπαλαφούτη για την μεγάλη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στα Καλάβρυτα και φυσικά ο λόγος γίνεται για το Helmos Mountain.

Συγκεκριμένα, ο κ. Άγριος  τόνισε πως φέτος θα υπάρχει στην περιοχή περισσότερος από 10.000 κόσμος ενώ υπογράμμισε πως απομένουν ελάχιστα εισιτήρια που κοστολογούνται στα 65 ευρώ.

Μάλιστα, την τελευταία Κυριακή της μεγάλης αυτής εκδήλωσης θα διοργανωθεί πάρτι όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αξίζει να αναφερθεί πως γνωστό είναι και το μουσικό line up: Ορέστης Ντάντος, Μαρίνα Σπανού, Λόγος Τιµής, Γιάννης Χαρούλης, Novel 729, L Entourloop, Villagers Of Ioannina City,Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σκιαδαρέσες, Ταφ λάθος, Ιουλία Καραπατάκη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Αριστοτέλης Ρήγας και την τελευτάια µέρα στην πλατεία των Καλαβρύτων ένα γλέντι µε τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη.

Στόχος του Χιονοδροµικού Κέντρου Καλαβρύτων να καταστεί ο Χελµός ένα βουνό για όλους, έγινε πέρυσι πραγµατικότητα και απέδειξε πως φύση, αθλητισµός, δραστηριότητες αναψυχής, εκπαίδευση και µουσική αποτελούν την απόλυτη συνταγή …ευτυχίας, φέτος λοιπόν, σε αναβαθµισµένες εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα