Αλεξανδρούπολη: Ένα φυσικό έλατο στο νοσοκομείο ήταν το πρώτο δέντρο που φωτίστηκε

07.12.2020 / 17:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
w07-14564067767676767

Ένα φυσικό έλατο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ήταν το πρώτο δέντρο που φωτίστηκε στον δήμο, σε μια συμβολική κίνηση, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, Πολιούχου της Αλεξανδρούπολης.

Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Ρούφος και ο κ. Ζαμπούκης «έστειλαν πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και σεβασμού σε όλους όσοι δίνουν μάχη με τον κορονοϊό, καθώς επίσης μηνύματα ευγνωμοσύνης προς το υγειονομικό προσωπικό», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τη βραδιά πλαισίωσε μελωδικά η χορωδία και βιολιά του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης, ενώ φαναράκια ευχών φώτισαν τον ουρανό της Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, κάλαντα του κόσμου ακούστηκαν από το σαξόφωνο του Κωνσταντίνου Κάλλια, του πρώτου ασθενούς στην Αλεξανδρούπολη που νόσησε από τον κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για 14 ημέρες στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης τον Μάρτιο 2020. Με τον δικό του τρόπο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό κι έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προς όσους νοσούν. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα