Αλέξανδρος Μπουρδούμης για κριτικό: «Υπήρχε ένας σνομπισμός απέναντι στο δικό μου πρόσωπο και το ένιωσα»

08.09.2023 / 8:07
alexandros-mpoyrdoymis-i-tryferi-fotografia-toy-ithopoioy-poy-ta-zei-ton-6-minon-gio-toy_5ffb327ba486f

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για ένα περιστατικό με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος είχε γράψει μια κριτική που αφορούσε σε παραστάση στην οποία πρωταγωνιστούσε και στον ίδιο, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «Στούντιο 4» την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Είχα πάρει τηλέφωνο καθώς θεώρησα πως σε μια κριτική οφείλει, αν μη τι άλλο, ο κριτικός να αναφέρει ποιος είναι αυτός που παίζει τον ομώνυμο ρόλο και τι κάνει. Η συγκεκριμένη κριτική έγραψε πολύ κακά πράγματα για την παράσταση γενικά και νομίζω πως αναφερόταν και λίγο στον σκηνοθέτη. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση ότι ήταν πολύ επιθετική, σχεδόν υβριστική, αλλά για κάποιο λόγο σχεδόν αποσιωπούσε ποιος ήταν αυτός ο ομώνυμος ήρωας στον Ράφτη Κυριών του Φεντώ. Θεώρησα μεγάλη αγένεια να γράφεις κάτι ολόκληρο και να μη λες ποιος είναι αυτός, να μας εξηγήσεις».

«Βέβαια, δεν πήρα ποτέ ουσιαστική εξήγηση. Κατάλαβε το λάθος της, νομίζω. Η εξήγηση ήταν ότι “δεν έγινε επίτηδες” αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι που δεν ήταν επίτηδες. Ήταν επίτηδες, υπήρχε δηλαδή ένας σνομπισμός απέναντι στο δικό μου πρόσωπο και εκείνη τη στιγμή αυτό ένιωσα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα