Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη – ΒΙΝΤΕΟ

22.11.2021 / 14:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tavoulari183foto

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οποίος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο «Ήβη», όπου υποδύεται μια ομοφυλόφιλη.

«Δεν μπορώ να πω πως ο ρόλος μου έχει ιδιαιτερότητα, είναι ομοφυλόφιλη, δεν είναι πρόκληση ο ρόλος αυτός», δήλωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»η κ. Ταβουλάρη για το ρόλο της.

«Δεν θεωρώ πως είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία, συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον», ανέφερε για την ελληνική κοινωνία και την ομοφυλοφιλία.

«Εμένα και η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και την στηρίζω πολύ σε αυτό. Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου είπε ότι είναι ομοφυλόφιλη η αδελφή μου, γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Και συνέχισε «πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η ομοφυλοφιλία, δεν είναι».

«Η μητρότητα έχει αλλάξει την ζωή μου, είμαι εκεί παρούσα για έναν άλλον άνθρωπο», σημείωσε για τη μητρότητα.

«Δεν θεωρώ την παρεμβατικότητα στα παιδιά, προστασία», πρόσθεσε η κ. Ταβουλάρη.

«Λεμέ ότι κάποια στιγμή θέλουμε να κάνουμε εάν δεύτερο παιδί. Δεν έχουμε πολύ βοήθεια με το παιδί και περνάμε λίγο δύσκολα», δήλωσε για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.

«Είναι πολύ σοβαρό το #metoo και δίνει την δυνατότητα να μπαίνουν στη θέση τους. Η ουδετερότητα δεν είναι στάση. Είναι πιο υγιές σαν κοινωνία να παίρνουμε θέση, για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι», τόνισε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της τέχνης και το ελληνικό #metoo.

«Δεν είμαι αισιόδοξη πάντα, αλλά προσπαθώ να είμαι», κατέληξε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα