Ακρίτα για επίδοξο βιαστή- “Ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο”

06.05.2021 / 22:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 23

Το σοκαριστικό περιστατικό στη Νέα Σμύρνη με τον άνδρα που έχοντας βγάλει έξω από το παντελόνι του το μόριό του ακολουθούσε μια κοπέλα έως την είσοδο της πολυκατοικίας σχολιάζει με ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα.

Όπως γράφει, μεταξύ άλλων, η κ. Ακρίτα, η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο ήταν ανέκαθεν ένα θήραμα, περιγράφοντας πως «όλα γίνονταν οι διώκτες μας μέσα στη νύχτα». Επισημαίνει δε πως «λέγαμε τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν όσα ζήσαμε» καταλήγοντας πως τελικά «κάναμε λάθος».

Η ανάρτησή της: «Ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο. Ένα φύλλο που θρόιζε, ένας ήχος, βήματα που πλησίαζαν, ένα σφύριγμα, όλα γίνονταν οι διώκτες μας μέσα στη νύχτα.

Περπατούσαμε και χτύπαγε η καρδιά σφυριές κανονικές μέσα στο στόμα. Καμία ευτυχία δεν ήταν μεγαλύτερη από το αυτονόητο δικαίωμα να μπεις σπίτι σου με ασφάλεια.

Λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, λέγαμε η κοινωνία θα ανοίξει τα μάτια της, λέγαμε τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν όσα ζήσαμε. Κάναμε λάθος. Πονάει η ψυχή μου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα