Άκης Σακελλαρίου σε φίλους του στην Πάτρα: «Προτιμώ την υγεία πασά μου»

10.01.2021 / 20:53
akis-sakellariou-kori

Είναι γνωστοί οι δεσμοί του Άκη Σακελλαρίου με την Πάτρα, καθώς η αχαϊκή πρωτεύουσα αποτέλεσε τον τόπο σπουδών των παιδιών του δημοφιλούς ηθοποιού.

Εκτός αυτού, όμως, από ένα παιχνίδι της μοίρας, η Πάτρα ήταν το μέρος που συνδέθηκε με μια βαριά περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Προσβεβλημένος από τη νόσο των λεγεωνάριων (πριν από την πανδημία του κορωνοϊού), ο Άκης Σακελλαρίου κόντεψε να… μείνει το καλοκαίρι του 2018 στη σκηνή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπου υποβασταζόμενος και με τα χίλια ζόρια έβγαλε πέρα τον ρόλο του στην παράσταση «Mamma Mia!».Μετά από εξετάσεις που έκανε στην Πάτρα και οι οποίες έδειξαν την κρισιμότητα της κατάστασης του, κατέληξε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ», όπου νοσηλεύθηκε επί δύο εβδομάδες.

Έτσι, μην ξεχνώντας τα  όσα πέρασε τότε, αυτές τις μέρες έχει και λέει στις καθιερωμένες ευχές που δίνει στους φίλους του (και) στην Πάτρα, ότι εκείνο που προέχει είναι η υγεία. «Προτιμώ την υγεία πασά μου» τονίζει χαρακτηριστικά σε όσους τού εύχονται τα καλύτερα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Άδικο έχει;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα