Ακαδημία των σπορ χάντμπολ: “Θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων της Πάτρας”

15.02.2023 / 13:02
1665331953717

Ως στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς,  υποδέχεται το Σάββατο στις 5:00 μ.μ. στο Κουκούλι την ομάδα της Δόξας Βύρωνα,  η οποία “” καίγεται “”  για βαθμούς μιας και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η έκβαση του αγώνα θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Πατρινή ομάδα, μιας και σε περίπτωση νίκης αυξάνει τους βαθμούς της από την ζώνη του  υποβιβασμού και θα αισθάνεται ποιό ασφάλεια.

Ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος παρότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με αθλητές του λόγω  τραυματισμών, θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να πάρουν τη νίκη υπερβάλλοντας και εαυτούς εάν χρειαστεί που θα τους φανεί πολύτιμη για την πορεία τους.

Ο Πατρινός κόουτς  δηλώνει σχετικά: «θα προσπαθήσουμε στον αγώνα του Σαββάτου στις 5.00 μ.μ. στο Κουκούλι να αγωνιστούμε με όσο δυνατόν την καλύτερη 16αδα και με μοναδικό στόχο τη νίκη. Με τους αθλητές μου έχουμε συζητήσει και όλοι έχουν  καταλάβει  την κρισιμότητα του αγώνα.

Στην ” κατάθεση ψυχής ” που πρέπει να πραγματοποιήσουμε το Σάββατο, θέλουμε κοντά μας όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης και όχι μόνον του χάντμπολ,  να βοηθήσει τα παιδιά μας να εκπληρώσουμε τον στόχο μας.

Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουμε το χάντμπολ στην πόλη μας σε υψηλό επίπεδο για αυτό ζητάμε και  δημοσίως να μας ενισχύσετε με την φυσική σας παρουσία,  ώστε να είστε ο όγδοος παίκτης μας στον αγώνα»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα