Παρασκευή, 1.07.2022, 4:37 πμ

Αιτωλοακαρνανία: Στην περιοχή του Αγρινίου τα κρούσματα της Κυριακής- Στους 8 οι νοσηλευόμενοι

09.11.2020 / 10:01
koronoios kalh

Επτά ήταν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, για μία ακόμη ημέρα, που κατανεμήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία στην επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ της Κυριακής.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τε θετικά δείγματα προέκυψαν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους πολιτών στο νοσοκομείο Αγρινίου, οι οποίοι και έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η πλειοψηφία τους αφορά την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Την ίδια στιγμή, οι νοσηλευόμενοι στην κλινική covid του Νοσοκομείου έχουν μειωθεί στους οκτώ. Σε κάθε περίπτωση, μόνον τις τελευταίες τέσσερις ημέρες 43 κρούσματα αφορούν την Αιτωλοακαρνανία.

Σημειωτέον ότι σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα της πόλης του Μεσολογγίου, κρούσμα έχει εμφανιστεί και σε εργαζόμενο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ο οποίος μετά από έλεγχο διαγνώσθηκε θετικός και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα σπίτι του.

Οι υγειονομικές αρχές παρακολουθούν στενά την πορεία της πανδημίας στην Αιτωλοακαρνανία, όπου το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί έξαρση νέων κρουσμάτων. Ιχνηλατήσεις και έλεγχοι πραγματοποιούνται άλλωστε συνεχώς, λόγω και της συνολικά αυξητικής τάσης της στην επικράτεια.

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα