Αιτωλοακαρνανία: Προκαταρκτική έρευνα για όσα συνέβησαν με τον κορονοϊό την περίοδο του Πάσχα

22.05.2021 / 13:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dikastirio

Μια αξιοσημείωτη εξελίξη σημειώθηκε αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα όλα όσα συνέβησαν την περίοδο του Πάσχα ειδικά στις περιοχές του Αγρινίου και του δήμου Μεσολογγίου.
Ο Εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Ευριπίδης Νικολάου με παραγγελία τους προς τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών Αγρινίου και Μεσολογγίου- που κοινοποιείται προς τους Αστυνομικούς Διευθυντές- ζητά να διερευνηθεί εάν υπήρξαν παραβάσεις των μέτρων αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού κατά την περίοδο του Πάσχα και ιδιαίτερα την Μεγάλης Εβδομάδας.
Η προκαταρκτική έρευνα φέρεται να εστιάζει αφενός στις εκκλησίες και ιδιαίτερα στη Μ. Παρασκευή και τους Επιταφίους ωστόσο δεν παραλείπει και το ευρύτερο πλαίσιο των ημερών ώστε να ερευνηθούν και τα κορωνοπάρτι της νεολαίας και άλλες παραβάσεις.
Στα πλαίσια της έρευνας οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου και του Αγρινίου καλούνται πλέον να λάβουν σειρά καταθέσεων. Αν προκύψουν από αυτές αδικήματα στη συνέχεια οι Εισαγγελείς θα λάβουν τη σκυτάλη για να ασκήσουν ποινικές διώξεις.
Η εξέλιξη αυτή δεν θα πρέπει να θεωρείται έκπληξη αλλά αυτονόητη και κατά πολλούς θα έπρεπε ήδη η έρευνα να έχει δρομολογηθεί.
ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα